Novi Zmaj od 10 miliona: Džeko više nije među tri najskuplja bh. igrača!

Pjanić i dalje najvrijedniji

Novi Zmaj od 10 miliona: Džeko više nije među tri najskuplja bh. igrača!

Admin Čaušević

Novi selektor reprezentacije BiH Ivaylo Petev polako, ali sigurno kuje planove za prve utakmice i start kvalifikacija za SP. 

Petev je prethodne sedmice obavio mini turneju Evropom gdje je pričao s nekim od bh. reprezentativaca, prije svih Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem.

Bugarin bi za manje od mjesec trebao i objaviti svoj spisak kojeg bh. javnost očekuje s nestrpljenjem.

Nakon odličnih igara u Bundesligi na listi pozvanih bi se trebao naći i Ermedin Demirović koji igra odlično u posljednje vrijeme.

Inače, Demirović je zahvaljujući sjajnim igrama izbacio Džeku iz trojice najvrijednih bh. fudbalera. Napadač Freiburga sada vrijedi 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prvi je i dalje ubjedljivo Miralem Pjanić. Iako je u drugom planu kod Ronalda Koemana iskusni veznjak vrijedi 42.5 miliona. Drugi na listi je Edin Višća s vrijednošću od 11.5 miliona.

Sead Kolašinac koji se vratio u Schalke 04 vrijedi 8 miliona, dok još samo jedan bh. reprezentativac ima veću vrijednost od pet miliona. To je Rade Krunić iz Milana i on vrijedi šest miliona.

Top Komentari

malezija
Demirovic, Prevljak,Koljic,Turkes napadacka buducnost BiH
16 0
Tas14
Momak za svaku pohvalu, ERMEDIN DEMIROVIĆ!
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije