Ermedin Demirović pogodio u debiju za Almeriju

Prijateljska utakmica

Ermedin Demirović pogodio u debiju za Almeriju

Endin Čaušević

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermedin Demirović, prošle sedmice zvanično je potpisao za španskog drugoligaša Almeriju.

Demirović je prvi dio sezone igrao u francuskom Sochauxu na posudbi iz Alavesa, a drugi dio će kao posuđen igrač igrati u dresu Almerije. Mladi bh. napadač je pružao veoma dobre partije u dresu francuskog tima, no na kraju je odlučio da se vrati u Španiju.

Večeras je Demirović dobio šansu da debituje u dresu Almerije i to je iskoristio na najbolji način. Almeria je igrala prijateljski meč protov Nordsjaellanda, a utakmice je na kraju završena rezultatom 1:1.

Danski tim do prednosti je stigao u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je mrežu Almerije pogodio Rasmussen. No, već početkom drugog dijela Almeria dolazi do izjednačenja, a konačnih 1:1 postavio je Demirović. Odličan debi za mladog reprezentativa naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi