Ermedin Demirović već napustio Sochaux, uskoro u novom klubu u Španiji?
Demirović je ove sezone odigrao 16 utakmica za Sochaux u Ligu 2, te je postigao četiri gola i upisao dvije asistencije

Alaves šalje bh. napadača na novu posudbu?

Ermedin Demirović već napustio Sochaux, uskoro u novom klubu u Španiji?

Španski Alaves je minulog ljeta posudio mladog bh. reprezentativca francuskom Sochauxu.

Iako je Demirović trebao ostati u Sochauxu čitavu sezonu, njegova posudba je prije nego što je bilo planirano privedena kraju.

Tako se 20-godišnji bh. napadač već vratio u svoj matični Alaves, a navodno je Sochaux napustio nezadovoljan svojim statusom nakon povratka u ekipu.

Dok je Demirović odrađivao suspenziju, u prvi plan u ekipi Sochauxa je došao Sane, a kada je u ovaj francuski tim stigao ofanzivac Cyrille Bayala postajlo je jasno da je vrijeme da bh. napadač napusti klub.

Iako je trenutno sa ekipom Alavesa, špekuliše se da će Demirović na novu posudbu pošto ovaj klub iz Baskije u svojim redovima već ima veliki broj napadača.

Navodno bi Ermedin Demirović trebao u Almeriju, koja se trenutno nalazi u sredini tabele Segunde.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi