Bičakčić se vratio nakon 19 mjeseci, nekoliko dana kasnije ga je dočekao hladan tuš

Zaigrao nakon duže vremena

Bičakčić se vratio nakon 19 mjeseci, nekoliko dana kasnije ga je dočekao hladan tuš

A. Čaušević

Ermin Bičakčić je zaigrao u posljednjem kolu Bundeslige nakon 592 dana.

Bičakčić je van terena izbivao 19 mjeseci. Njegov košmar je počeo u septembru 2020. godine kada se povrijedio protiv Bayerna.

Oporavak se poprilično odužio i situacija je postala komplikoovana. Da bi dobio dozvolu za treniranje morao je čekati mart ove godine.

Dosadašnji trener Sebastian Hoeness mu je dao priliku u posljednjem kolu protiv Borussije Moenchenglabach kada je upisao nekoliko minuta.

Nekoliko dana kasnije za Bičakćića je stigao hladan tuš. Hoeneess je naupustio klub, a prema svemu sudeći ni štoperu neće biti ponuđen novi ugovor.

Oglasi

Naš defanzivac je član Hoffenheima od 2014. godine kada je stigao iz Branuschweiga, ali sada će biti primoran da traži novu sredinu.

Činjenice da ima 32 godine i da nije igrao dugo vremena našem štoperu svakako ne idu u prilog, ali obzirom na kvalitet i iskustvo sigurno će na stolu imati ponuda.

Bičakčić je do sada skupio 138 nastupa za Hoffenheim, ali nema sumnje da bi taj učinak bio i veći da nije bilo brojnih problema s povredama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUfyq42MhKw/[/instagram]

Zbog problema s povredom nije ga dugo bilo ni u reprezentaciji BiH za koju je do sada skupio 35 nastupa.

Top Komentari

Fixa
Kakva je ovo slika hahaha pa jeste li normalni
2 2
Zulfikar
I ovaj portal sve vise poprima oblike *****luka.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi