Odlične vijesti iz Njemačke: Bičakčić produžio ugovor

Na jednu godinu

Odlične vijesti iz Njemačke: Bičakčić produžio ugovor · Zvanično

E. Ganibegović

Ermin Bičakčić danas je dobio sjajne vijesti. 

Nakon što se vratio poslije 19 mjeseci izbivanja zbog povrede u posljednjem kolu Bundeslige, Ermin Bičakčić danas je potpisao novi ugovor s Hoffenheimom.

On će trajati do ljeta 2023. godine, odnosno do kraja predstojeće sezone. 

Podsjetimo, Ermin Bičakčić povrijedio je ligamente koljena još 27. septembra 2020. godine kada je njegov Hoffenheim s 4:1 savladao Bayern, a upravo je Bičakić bio strijelac vodećeg gola za svoj tim.

Ova vijest sigurno može radovati i selektora Ivayla Peteva koji je bio u kontaktu s Erminom prije junskih utakmica u Ligi nacija, te bismo, ukoliko sve bude u redu, ovog defanzivca ponovo trebali gledati u reprezentativnom dresu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bičakčić je do sada u dresu nacionalnog tima odigrao 35 utakmica i postigao tri gola. 

Podsjetimo, član Hoffenheima je još od ljeta 2014. godine kada je stigao iz Eintracht Braunschweiga, a igrao je još za Stuttgart, te u omladinskim kategorijama za Heilbronn i Mockmuhl.

Top Komentari

nije.suplja
Zahvalan igrac, apsolutno ima mjesta u repki. Realno i on i besic jos mogu donijet dobrih stvari, a prije svega iskustva
7 0
Bicakcic bi bio pravo osvezenje u odbrani reprezentacije BH, jer odbrana najveci problem.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi