Zadovoljan odrađenim pripremama

Esad Selimović: Znamo šta ima Velež, ali ovo je nogomet, vjerujemo u sebe

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su odradili novi trening za stadionu Famosa u Hrasnici.

 Vukovi se spremaju za nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH gdje žele doći do titule prvaka i povratka u Premijer ligu.

Svjesni su na Otoci da to neće biti nimalo lako, te moraju biti 'pravi' i uz to se nadati kiksevima Veleža, jesenjeg prvaka.

Esad Selimović, šef struke Olimpika, zadovoljan je odrađenim pripremama.

"Pripreme su protekle u najboljem redu i po planu. Najvažnije da nema rovitih igrača i svi spremni dočekuju nastavak sezone", kazao je Selimović.

Na Otoci se nadaju da mogu ugroziti Velež.

"To nas svi pitaju u zadnje vrijeme. Možemo obećati da ćemo dati maksimum i svaku utakmicu ići na pobjedu. Nećemo gledati na kalkulacije. Velež ima tradiciju i navijače, ali ovo je nogomet. Na nama je da pokušamo odigrati cijelu polusezone na najvišem nivou".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U nedjelju Vukovi drugi dio sezone otvaraju domaćim susretom protiv NK Vitez.

"Biće teška utakmica. Ne znamo dovoljno protivnika, no mi moramo da se pokažemo na najbolji mogući način", dodao je Selimović.

Top Komentari

ibrahim51
Olimpiku zelim sve najbolje godini.Ove godine bilo bi ljudski da Velez ude u Premijer ligu.Velez je trenutno najjaci klub u Prvoj ligi. Imaju hvala Bogu sve razradeno i da ostvare ovaj cilj.Sarajevo trenutno ima dva Premijer ligasa.A nas Mostar nema ni jednog. Ni Mostar nije Mostar ako Velez nije u Premijer ligi.Ni jedan tim iz Mostara ma kakve imao kvalitete, ako ne voli BiH to zadovoljstvo ne moze priustiti Mostaru i Mostarcima. Prema tome citava BiH voli i treba da voli Velez- Rodene i Mostar. Stetno Rodeni!
4 0
*p!p!t@*
Hoće li oranica opet na Otoci biti Selimoviću? S obzirom da ste poznati kao jako kvalitetna ekipa koja igra sve osim fudbala mater vam jebem u pičku
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi