ESPN uz Haalanda na listu uvrstio i trojicu igrača BiH: "Ove zvijezde nećemo gledati na Euru"

Nakon poraza u polufinala baraža

ESPN uz Haalanda na listu uvrstio i trojicu igrača BiH: "Ove zvijezde nećemo gledati na Euru"

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je nakon penala poražena na Grbavici od Sjeverne Irske u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo. Zmajevi su tako ostali bez ikakvih šansi da se plasiraju na veliku smotru.

Bh. reprezentacija je bila favorit u sinoćnjem meču koji je završen 1:1, ali su nakon penala gosti bili uspješniji i domogli se finala. Sjeverna Irska će u finalnom meču za plasman na EP igrati protiv Slovačke.

ESPN je nakon sinoćnjih mečeva polufinala baraža odlučio da napravi listu zvijezda koje nećemo gledati narednog ljeta na Evropskom prvenstvu. Na listi se nalaze petorica igrača, a čak trojica su iz naše reprezentacije.

Listu predvodi Erling Haaland koji sinoć s Norveškom nije uspio da dođe do pobjede. Norveška je nakon produžetaka poražena od Srbije sa 2:1. Pored Haalanda nećemo gledati ni njegovog sunarodnjaka iz Real Madrida Martina Odegaarda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon dvojice Norvežana ESPN je na listu uvrstio trojicu bh. igrača koje su istakli kao zvijezde, a riječ je o Edinu Džeki, Miralemu Pjaniću i Seadu Kolašincu.

Top Komentari

Fk1921
Realno nasa jedina zvijezda je Pjanic
1 7
Saimai1316
Ja ne znam kako ce se uopce taj euro odrzati bez ove tri "zvijezde",siroki svijetski auditorijum ce definitivno biti zakinit za majstorije i carolije pomenutih zvijezdi,do juce sam im bio definitivno najveca podrska iako sam ja nebitan ali od sinoc sam njihov najveci kriticar i tim phickicama definitivno nije ni mjesto na euru
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi