Capoue pred Barcelonu kopirao najlegendarniju frizuru koju je fudbal ikada vidio

Ronaldo će biti ponosan

Capoue pred Barcelonu kopirao najlegendarniju frizuru koju je fudbal ikada vidio

E. Čaušević

Igrači Villarreala večeras igraju meč posljednjeg gola španske La Lige i to u gostima protiv Barcelone.

Villarreal je ove sezone sve iznenadio jer je uspio da dođe čak do polufinala Lige prvaka gdje je na kraju ispao od Liverpoola, ali je ostavio fantastičan utisak u revanšu.

Žutoj podmornici večeras je potrebne pobjeda kako bi izborili plasman u Evropu jer se bore s Bilbaom za mjesto koje vodi u Konferencijsku ligu.

Pred večerašnji duel na Camp Nou u centru pažnje našao se veznjak gostujućeg tima Etienne Capoue i to zbog frizure koja je sve oduševila.

On je odlučio da se ošiša u stilu legendarnog Ronalda koji je ovu frizuru nosio na Svjetskom prvenstvu 2002. godine i vodio je Brazil do zlata, a ta frizura je postala kultna u svijetu fudbala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Capoue je iznenadio svoje saigrače kada se pojavio na treningu i oduševio ih je novim izgledom. Vidjet ćemo večeras da li je to bila samo frizura na nekoliko sati ili će i večeras protiv Barce biti u istom izdanju.

Top Komentari

Jakako
Koliko godina ima ovaj autor? Najlegendarnija nije. Frizura npr. Valdarame ili Taribo Westa su onako u užem izboru
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti