Eto'o: Nema veze zbog nagrade, Modrić za mene nije najbolji

Kamerunac zadržao svoje mišljenje

Eto'o: Nema veze zbog nagrade, Modrić za mene nije najbolji

Legendarni kamerunski fudbaler Samuel Eto'o prokomentarisao je sinoćnji izbor za najboljeg fudbalera godine koji je održan u Londonu.

Nagradu je, kao što već znate, dobio Luka Modrić, koji je u borbi za ovo veliko priznanje slavio ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha.

Time je Hrvat prekinuo dugogodišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lea Messija. Neki će reći zasluženo, ali jedan od onih koji ne misle tako je Samuel Eto'o.

Kamerunac je Modriću čestitao na nagradi, ali je izjavio da je za njega i dalje najbolji svjetski fudbaler Leo Messi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Modriću čestitam, ali uprkos toj nagradi, za mene nije najbolji. U mojim očima najbolji i dalje ostaje Leo Messi. Ukusi su različiti, svako ima pravo na svoj izbor i sve su to veliki igrači, ali Messi je jedan", jasan je Eto'o.

Inače, Leo Messi je u ovom izboru na kraju zauzeo tek peto mjesto, a ispred njega je bio i Kylian Mbappe.

Top Komentari

Novak Profilćić
mesi jeste najbolji, ali OVA GODINA mu je najgora od dolaska u europu.
12 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi