Euforija među Topnicima: Henry se vraća na Emirates

Neće produžiti ugovor s Belgijancima

Euforija među Topnicima: Henry se vraća na Emirates

Čelnici Arsenala u narednim danima bi trebali zvanično saopštili ko će postati novi menadžer. Poslije 22 godine Arsene Wenger se oprostio od Emiratesa, a na njegovo mjesto će, kako pišu britanski mediji, stići Mikel Arteta.

Ugledni Sky Sports danas je plasirao informaciju da Arteta nije jedini bivši fudbaler Arsenala koji bi se mogao vratiti u klub. Naime, ukoliko španski strateg na kraju bude izabran za novog menadžera Arsenala, njegov asistent bi trebao da bude legendarni Thierry Henry.

Henry navodno neće produžiti ugovor sa Fudbalskim savezom Belgije, gdje trenutno radi kao pomoćnik Robertu Martinezu, i vrlo je zainteresovan da se preseli na Emirates.

Mediji navode da su pregovori u završnoj fazi, te da bi Arsenal uskoro trebao imenovati novi stručni štab u kojem će, po svemu sudeći, biti Artera i Henry.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je sezonu u Premier ligi okončao na šestoj poziciji.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi