Eurogol Cristiana Ronalda!

Asistencija ide za Pjanića

Eurogol Cristiana Ronalda!

Cristiano Ronaldo je u ovim trenucima pogodio za vodstvo Juventusa od 2:0 u gostima kod Genove u susretu 29. kola Serije A. 

Portugalac je nakon dodavanja Miralema Pjanića 'zategao' sa oko 20 metara i pravom bombom pogodio same rašlje protivničkog gola.

Ovo je njegov možda i najljepši pogodak otkad je član Juventusa.

Pogledajte i sami:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
S obzirom da su mu ostali s bijele tačke, možda mu ovaj i jeste dosad najbolji u dresu Juveta...
6 13
Haroni
Ovo mora da su nova pravila asistencije. Ronaldo je presao skoro pola terena nakon dodavanja Pjanica i jos je imao 3-4 protivnicka igrača ispred sebe. Da je izbio sam prema golmanu složio bi se, vako briši asistenciju
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi