Eusebio Di Francesco nije čekao dugo na prvu ponudu

Hoće li je prihvatiti?

Eusebio Di Francesco nije čekao dugo na prvu ponudu

Bivši trener Rome Eusebio Di Francesco mogao bi vrlo brzo naći novi posao.

Podsjetimo, Di Francesco je prije nekoliko dana dobio otkaz na klupi Rome poslije ispadanja u osmini finala Lige prvaka, a naslijedio ga je Claudio Ranieri.

Ipak, čini se kako popularni EDF neće čekati dugo na novi angažman jer italijanski mediji prenose kako bi uskoro trebao preuzeti klupu Fiorentine.

Trenutnom treneru Viole Stefanu Pioliju ističe ugovor na kraju aktuelne sezone, a prvi na listi želja čelnih ljudi Fiorentine je upravo Di Francesco. Također, Corriere dello Sport prenosi kako su u trci još trener Sampdorije Marco Giampaolo, Cagliarija Rolando Maran i Sassuoloa Roberto De Zerbi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Di Francesco je Romu vodio od ljeta 2017. godine, a prije toga je bio šef struke Pescare, Leccea i Sassuoloa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi