Eusebio Di Francesco više nije trener Rome!

Dobio otkaz

Eusebio Di Francesco više nije trener Rome! · Zvanično

E. Čaušević

Roma je prije nekoliko trenutaka objavila da Eusebio Di Francesco više nije trener ovog tima.

Roma se sinoć oprostila od Lige prvaka jer su u revanš meču poraženi od Porta sa 3:1. Samo nekoliko dana prije toga Vučica je izgubila od ljutog rivala Lazija i već se tada počelo špekulisati da će Di Francesco dobiti otkaz.

Klub je nekoliko navrata pružao podršku Di Francescu ove sezone nakon loših rezultata, ali ovaj put mu nisu mogli pomoći i potvrdili su da je Di Francesto dobio otkaz.

"Di Francesco više nije trener kluba. Roma mu se zahvaljuje na svemu što je uradio za naš klub i želimo mu mnogo sreće u budućnosti", saopštili su iz rimskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
Nista Di Francesco nije kriv, on je prosle sezone pokazao kakav je trener u ligi prvaka. Sada mu dadnu realno ispodprosjecnu ekipu i ocekuju da ce nesto napraviti
12 1
D4SH
cemu vrijeme, tome i vakat
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi