Sjećate se Eve Carneiro, bivše Chelseajeve doktorice? "Voli seks i druženje s bogatašima"

Imala sukob s Mourinhom

Sjećate se Eve Carneiro, bivše Chelseajeve doktorice? "Voli seks i druženje s bogatašima"

Edmir Škorić

Jose Mourinho je 3. maja 2015. godine treći put osvojio englesku Premier ligu. Chelsea je pod vodstvom Portugalaca svladao Crystal Palace s 1:0 i tako osigurao novi naslov.

14. decembra iste godine Chelsea je izgubio na gostovanju kod Leicestera, nakon čega je Mourinho dobio otkaz. U trenutku njegove ostavke Plavci su bili 16. na tabeli, samo jedan bod od zone ispadanja, što je bio neshvatljiv i ogroman pad aktuelnog prvaka.

U prvom meču nove sezone Chelsea je na Stamford Bridgeu ugostio Swansea i dva puta poveo, ali oba puta su se gosti vraćali. U jednoj situaciji ponajbolji igrač Plavaca tada, Eden Hazard, legao je na travnjak zbog povrede, a u pomoć je priskočila doktorica Eva Carneiro.

To je razljutilo Mourinha - nije mu se svidjelo što je Eva izazvala pauzu tokom igre. Nakon pregleda od strane Eve, Hazard je, prema pravilima, morao napustiti teren, a zatim zatražiti od sudije dopuštenje za povratak. "Bio sam nezadovoljan lejkarima, jer čak i ako ste ljekar ili predstavnica na klupi, ipak morate razumjeti nogomet", bjesnio je Portugalac.

Nekoliko dana kasnije Eva je odlukom glavnog trenera suspendovana s posla u prvom timu. Situacija u ekipi je eskalirala: mnogi su igrači održavali dobre odnose s Carneirom i izražavali (ne javno, nego među sobom) nezadovoljstvo onim što se dogodilo.

U međuvremenu je britanski tisak počeo objavljivati masne detalje Evinog osobnog života. Njen bivši dečko Rupert Patterson-Ward dao je intervju za The Sun u kojem je izjavio da je Carneiro, prema njegovim riječima, spavala s jednim od igrača Chelseaja.

Oglasi

“Ova žena mi je uništila život. Jednom je rekla da je spavala s jednim od igrača Chelseaja. Rekla je to isključivo da me povrijedi. Ali ne vjerujem da je to istina. Ponosi se time što je popularna među nogometašima. Eva voli pažnju. Jednom ju je jedan od igrača Chelseaja pozvao u svoju sobu i gol otvorio vrata".

"Eva je vrlo seksi žena. Malo ko zna što je ona zapravo. Ona je nemilosrdna i uvijek dobije ono što želi. Voli seks, to joj je jako važno. Imali smo seks svaki dan. Eva je vatrena i strastvena žena koja zna šta želi. Voli se družiti s bogatim dečkima velikog ega. Mislim da sam joj se sviđao jer sam bio drugačiji, ali na kraju nisam bio dovoljno dobar za nju".

Mjesec i pol dana nakon utakmice sa Swanseajem, Carneiro je napustila Chelsea i tužila klub i Mourinha jer su je prisilili na odlazak. Plavi su joj ponudili 1,2 miliona funti u zamjenu za nagodbu, no djevojka je to odbila.

Kao rezultat toga, sukob je riješen tek godinu dana kasnije, kada Mourinho više nije bio u klubu. Chelsea se službeno ispričao Evi.

Šta danas lijepa Eva radi? Nakon što je napustila Chelsea, zaposlila se kao privatna savjetnica u Sports Medical grupi, klinici za profesionalne sportiste u centru u Londona. Eva sarađuje s jednom od klinika u Kataru, daje lokalnim ljekarima savjete o sportskoj medicini uoči Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sudeći po Instagramu, njen glavni hobi su konji. Ima ih u Španiji sa svojim suprugom, polarnim istraživačem Jasonom de Carteretom, s kojim je u braku od 2015. godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B2URZ8inyge/[/instagram]

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stranputica
O čemu mi pričamo? Ženska radi 12 sati sa mladim muškarcima atletske građe, koje svaki dan vidi gole u svlačionici i u kontaktu je fizičkom sa njima. I sad neko se ibreti jer je ženska bila sa jednim od tih nogometaša....pa svaka druga žensk na njenom mjestu bi poklekla...budimo realni....Pozdrav!
5 0
axel42
Haj sve to, ali vidi naslova!! Voli sex! Bruka i sramota za jedan sportski portal.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti