Veliki zaokret u životu Eve Carneiro

U novoj "misiji"

Veliki zaokret u životu Eve Carneiro

Admin Čaušević

Prije sedam godina Eva Carnerio se žestoko sukobila sa Joseom Mourinhom dok je portugalski trener vodio Chelsea.

Carnerio koja je u Plavcima imala funkciju fizioterapeuta je odmah dobila otkaz, ali je naknadu štete naplatila putem suda.

Dama sa Gibraltara je odlučila da napravi totalni preokret u svom životu i krene u novi izazvo tako što je odlučila da kupi jedan neligaški klub.

Ova 48-godišnjakinja je trenutno zaposlena u jednoj od bolnica u Kataru pred Svjetsko prvenstvo, a odlučila je da postane investirot u klubu Lewes FC.

Carneiro, posing with Lewes FC co-director Karen Dobres, now invests in the non league side

Carnerio je otkaz u Chelseaju dobila 2015. godine nakon što je na svoju ruku utrčala u teren kako bi pružila pomoć Edenu Hazardu.

Eva je prvobitno suspendovana, a šest sedmica kasnije je dobila otkaz. Odmah je otišla na sud i nakon dvodnevnog suđenja dobila parnicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da budem iskrena trebala mi je skoro godina da pogledam fudbalsku utakmicu. Finale Lige prvaka 2016. godine je bila jedina utakmica koju sam pogledala", kazala je Carneiro za L'Equipe prije nekoliko godina.

Poslije toga je živjela daleko od javnosti, međutim zbog svoje odlične medicinske stručnosti organizatori Svjetskog prvenstva su tražili njene usluge i ona je pristala na posao u Kataru. 

Top Komentari

denimen9
Citam komentare i ne vjerujem medju kakvim seljačinama ja živim.
2 1
Arnel925
Na qari fudbalera zaradila.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti