Everton doveo veliko pojačanje iz Napolija

Allan potpisao

Everton doveo veliko pojačanje iz Napolija · Zvanično

E. Čaušević

Carlo Anchelotti pokazao je još jednom da ima ozbiljne planove kada je u pitanju Everton.

Italijanski stručnjak želi da stvori tim koji se može boriti za trofeje, a čelnici kluba su mu dali vrijeme i novac da to ostvari. Everton će i ovog ljeta sigurno potrošiti mnogo novca za pojačanja, a Ancelotti je već krenuo u akciju.

Naime, engleski klub je potvrdio jutros da je na Goodison stiglo novo pojačanje, a riječ je o brazilskom veznjaku Allanu koji dolazi iz Napolija.

Allan je s Evertonom potpisao ugovor na tri godine, a Napoli je od njegove prodaje zaradio oko 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, engleski klub neće stati na tome jer su skoro dogovorili dolaske Jamesa Rodrigueza i Doucorea koji bi u narednim danima trebali potpisati za Everton.

Top Komentari

AmarSahi
Ove godine na Premier Ligu nisam obraćao pažnju, ali u ovoj novoj sezoni apsolutno hoću. Havertz, Thiago Silva, Timo Werner, Ziyech, Nathan Ake...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi