Everton po svaku cijenu želi Živkovića
Engleski premierligaš je spreman pojačati svoje redove u januarskom prijelaznom roku, a prvi na listi želja je 22-godišnji Andrija Živković (Foto: EPA)

Nude preko 20 miliona eura

Everton po svaku cijenu želi Živkovića

Mladi ofanzivac Andrija Živković bi, po svemu sudeći, mogao povećati srpsku koloniju u Premier ligi.

U ovoj sezoni 22-godišnji reprezentativac Srbije nema previše prostora za igru u Benfici i sve više razmišlja o odlasku iz Portugala, a britanski mediji pišu kako će to pokušati da iskoristi Everton.

Evertonov trener Marco Silva navodno već duže vremena prati Živkovića i želi da ga angažuje po svaku cijenu, a za transfer Karamele su spremne da izdvoje preko 20 miliona eura.

Ukoliko dođe do dogovora, što je izvjesno, Živković bi već od januarskog prijelaznog roka trebao da pojača klub iz Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton se inače u Premier ligi nalazi na devetoj poziciji sa 19 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi