Everton ponudio ugovor Kolašincu

Prenosi The Guardian

Everton ponudio ugovor Kolašincu

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac napustit će Schalke na kraju ove sezone.

Kolašincu ističe ugovor sa ekipom Schalkea na kraju sezone, a već dugo vremena se mnogo klubova interesuje za njegove usluge. U prvom redu tu su Juventus, Chelsea i Arsenal, ali u trku se uključio i Everton.

Naime, kako prenosi novinar The Guardiana i Sky Sporta, Fabrizio Romano, Kolašinac je dobio ponudu od Evertona. Karamele su navodno već ponudile novi ugovor našem defanzivcu koji će razmisliti da li će prihvatiti tu ponudu ili ne. 

Podsjetimo, Kolašinac igra najbolju sezonu u karijeri, a uvršten je i u najbolji tim jesenjeg dijela sezone u Bundesligi. On je ove sezone odigrao ukupno 21 meč u svim takmičenjima te je postigao tri pogotka uz pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti