Bešić: Lijepo je vratiti se na teren

Bh. fudbaler konačno zaigrao

Bešić: Lijepo je vratiti se na teren

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić u ponedjeljak je odigrao prvu utakmicu nakon što se oporavio od povrede. 

Vezni fudbaler Evertona se uspješno oporavio od povrede koljena zbog koje je više od šest mjeseci bio primoran pauzirati, a kako bi se što prije vratio u formu, jučer je nastupio za U23 ekipu koja je pobijedila Tottenham (4:1). 

Bešić je nakon povratka na teren uputio posebnu zahvalu medicinskom timu Evertona. 

"Želio bih se posebno zahvaliti medicinskom timu Evertona, koji je veoma dobro pazio na mene. Lijepo je vratiti se na teren", poručio je Bešić preko društvenih mreža. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šanse da Bešić ove sezone zaigra u Premiershipu su minimalne. Trener Ronald Koeman je izjavio da bh. fudbaler prvo mora igrati neko vrijeme za rezervni tim kako bi se vratio u optimalnu formu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi