Rooney stiže u Everton?
FOTO: EPA

Transfer špekulacije

Rooney stiže u Everton?

Haris Zilić

Everton se nalazi u užasnoj formi.

Karamele su nakon 22. odigranog kola na 16. poziciji sa 19 bodova, ali i tri utakmice manje, međutim to ne umanjuje krizu rezultata tima sa Goodisona.

Novi udarac Everton je doživio jučer kada ih je fenjeraš Norwich savladao sa 2:1 i to je već četvrta prvenstvena utakmica za Karamele u kojoj nisu upisali trijumfa.

Nakon ove serije loših izdanja otkaz je dobio Rafael Benitez, a kladionice na Ostrvu stavile su minimalnu kvotu da će Wayne Rooney preuzeti Everton u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, pitanje je da li će Rooney napustiti Dreby Coutny s kojim piše nevjerovatnu priču. Zbog finansijskih problema Derbyu su oduzeli 21 bod, a sada ih je Rooney doveo na samo devet bodova od zone spasa u Championshipu.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Rooney da bude novi trener Evertona?? Ma glupost i ŠUPLJA 100%. Nema Rooney još uvijek tog znanja trenerskog da bi mogao preuzeti klub kao što je Everton. Pa nije to Derby jbt. Znači nema šanse!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi