Rafael Benitez dobio otkaz u Evertonu

Nakon serije loših rezultata

Rafael Benitez dobio otkaz u Evertonu · Zvanično

E. Čaušević

Španski stručnjak Rafael Benitez danas je zvanično dobio otkaz u Evertonu.

Benitez je ljetos stigao na Goodison Park kao zamjena za Carla Ancelottija i očekivalo se da nastavi tamo gdje je stao italijanski stručnjak, ali se na kraju to nije desilo.

Everton je razočarao navijače rezultatima u posljednje vrijeme, a jučerašnji poraz protiv Norwicha bila je kap koja je prelila čašu.

Čelnici Evertona su izgubili strpljenje i odlučili su da uruče otkaz Benitezu, a to je ovaj klub potvrdio prije nekoliko trenutaka na zvaničnoj stranici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benitez se na klupi Evertona zadržao svega pola godine, a ovaj tim je trenutno tek na 16. mjestu Premiershipa sa svega 19 bodova.

U dosadašnjem dijelu sezone Everton je upisao pet pobjeda, četiri remija i čak deset poraza što je dovelo do toga da Benitez dobije otkaz.

Top Komentari

Klicko
Rafa vrati se u Real M.Tu je tebi mjesto.Vrati nas na stare staze slave.Hala Madrid
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi