Evertonov vlasnik zove Raiolu u pomoć

Evertonov vlasnik zove Raiolu u pomoć

E. Škorić

Većinski vlasnik Evertona Farhad Moshiri navodno želi da na ljeto angažuje Minu Raiou.

Evertonov vlasnik u pomoć zove Raiolu

Poznati svjetski agent zastupa neke velike zvijezde i radi s najboljim klubovima, a posebno je u posljednje vrijeme izražena njegova saradnja s Manchester Unitedom, u koji je doveo nekoliko vrhunskih igrača.

Sada se i vlasnik Evertona odlučio pozvati Raiolu, kako bi mu ovaj preporučio i doveo kvalitetne igrače na Goodison Park.

U Evertonu ne mogu da budu zadovoljni minulom sezonom, u narednu se ulazi sa znatno većim ambicijama, a Raiola bi mogoa da bude zadužen za dovođenje igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Raiola vodi Ibrahimoviću, Pogbu, Balotellija, Donnarummu, Mkhitaryana i brojne druge zvijezde, pa sada samo ostaje da vidimo koga će to voditi u Everton, koji bi mogao da doživi velike promjene po završetku ove sezone.

Nekoliko kola prije kraja u Premier ligi Everton zauzima tek deveto mjesto sa 42 boda i bez šansi da se plasira u Evropu, a to je bio cilj kada se krenulo u ovu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi