Eysseric će uskoro postati novi igrač Fiorentine

Prenose italijanski mediji

Eysseric će uskoro postati novi igrač Fiorentine

Eldar Ganibegović

Italijanski mediji prenose kako će veznjak Nice Valentin Eysseric uskoro postati novi igrač Fiorentine.

Već je od ranije poznato kako je Fiorentina pokazivala interesovanje za veznjaka, međutim sada je transfer blizu realizacije.

Sky Sport Italia prenosi kako će transfer biti vrijedan 3.5 miliona eura, dok ostali italijanski mediji tvrde da će Nica dobiti 4 miliona eura.

Eysserić će se navodno danas uputiti u Italiju, kako bi prošao medicinske preglede, te potpisao ugovor na četiri godine.

Ovaj 25-godišnjak nije htio da produži ugovor sa Nicom, koji ga u klubu drži do ljeta 2018. godine, pa tako nije ni čudno što su odlučili da ga prodaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo da je Eysseric prethodne sezone odgirao 29 utakmica u prvenstvu Francuske, te postigao četiri pogotka i skupio sedam asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi