Brutalan napad na Gonzala Higuaina: "Ko ga je*e, on je obični jadnik"
Foto - EPA

Njemački fudbaler brutalan

Brutalan napad na Gonzala Higuaina: "Ko ga je*e, on je obični jadnik"

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda argentinskog fudbala Gonzalo Higuain (34) polako ulazi u finiš velike karijere.

Ovaj 34-godišnjak trenutno je član Intera iz Miamija koji je u vlasništvu Davida Beckhama i njegovih saradnika, ali u ovom timu ne pokazuje previše.

Higuain se poprilično zapustio. Daleko je od najboljih dana i ne pravi veliku razliku u MLS-u, a po svemu sudeći nije ni zaradio previše poštovanja kod protivničkih fudbalera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CF9k2YkDc-s/[/instagram]

Jedan od onih koji argentinsku zvijezdu ne cijeni previše je napadač Chicago Firea Fabian Herbers. Nijemac je u jednom medijskom nastupu poprilično izvrijeđao Higuaina i nazvao ga je patetičnim jadnikom.

"Je*eš njega. Taj čovjek je takav jadnik. Njegov govor tijela je očajan. Nikad ne bih volio igrati s njim i biti mu saigrač. Ko ga je*e", brutalno je Herbers napao Higuaina.

Higuain još uvijek nije odgovorio na ove riječi, ali teško da će se to i desiti jer Argentinac je tokom karijere zaista rijetko odgovarao na ovakve vrste napada.

Čuveni napadač je u MLS karijeri zabio 13 golova u 40 nastupa, a podsjetimo, u bogatoj karijeri je igrao za River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus, Chelsea i Milan.

Fabian Herbers s druge strane se ne može pohvaliti velikom karijerom. Igrao je na koledžu Creighton, a u MLS-u je pored Chicaga igrao još za Philadelphia Union.

Ne može se njemački fudbaler pohvaliti s posebnim učinkom u MLS ligi. Zabio je 32 gola u 96 utakmica, ali očigledno da je mnogo jači na jeziku nego na terenu.

Top Komentari

RuthlessDyni
Ovaj jadnik nije ni do koljena Pipiti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije