Mlada zvijezda Liverpoola otkrila kakav nadimak je dobila u svlačionici: "Mrzim ga!"

Nimalo mu se ne sviđa

Mlada zvijezda Liverpoola otkrila kakav nadimak je dobila u svlačionici: "Mrzim ga!"

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Fabio Carvalho ovog ljeta stigao je u Liverpool iz Fulhama.

Redsi su odlučili da kupe mladog 19-godišnjeg veznjaka koji je prošle sezone igrao odlično u dresu Fulhama i pokazao je da se radi o zaista velikom potencijalu.

Liverpool je za Carvalha izdvojio "samo" šest miliona eura i špekulisalo se da bi se on mogao vratiti u Fulham na posudbu do kraja sezone, ali je Jurgen Klopp ipak odlučio da ga zadrži u ekipi.

Ovaj 19-godišnjak već je upisao četiri nastupa za Redse iako je uglavnom ulazio s klupe za rezervne igrače. Međutim, za njega je najvažnije da se nalazi u Kloppovim planovima i da će imati određenu minutažu.

Carvalho je nedavno dao intervju za klupsku stranicu Liverpoola i otkrio je neke zanimljivosti iz svlačionice.

Portugalac je priznao da su mu igrači Liverpoola odmah dali nadimak kada se priključio ekipi, ali je priznao da taj nadimak nimalo ne voli i da se nada da se neće dugo zadržati na njemu.

"Atmosfera u svlačionici je odlična jer stariji igrači vode računa o nama mlađima i to je odlično. Kada sam tek došao dobio sam nadimak od ekipe i zvali su me 'Bruno Mars'. To mi se nikako nije svidjelo i mrzim taj nadimak. Nadam se da će uskoro smisliti neki novi", rekao je Carvalho.

Mladi igrač Liverpoola odlučio je objasniti zbog čega su ga počeli zvati Bruno Mars i šta ih je asociralo na američkog pjevača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znam da ličim malo na njega i ne znam ko je to prvi rekao. Da stvar bude gora ja sam iz šale počeo da pjevam njegovu pjesmu 'The Lazy Song', ali to je sve samo pogoršalo jer su me svi počeli zvati Bruno Mars", dodao je Portugalac.

Carvalho je inače ponikao u Fulhamu i čak je igrao za omladinske kategorije Engleske, ali se potom predomislio i počeo je da nastupa za mladu selekciju Portugala i uskoro se očekuje njegov debi u A reprezentaciji ove zemlje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nisi me odusevio do sada,djelujes mi kao novi Minamino...nadam se da grijesim...
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi