Ronaldo je svjesno prišao odabranom društvu, samo kako bi jednog od njih ponizio!

Nije bilo ugodno

Ronaldo je svjesno prišao odabranom društvu, samo kako bi jednog od njih ponizio!

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je na zagrijavanju prije utakmice Manchester United - Liverpool prišao ekipi sa Sky Sportsa, ali očito je imao poseban plan.

Manchester United dočekuje Liverpool u velikom derbiju. Crveni vragovi nakon dva poraza pod pritiskom, Redsi imaju dva boda i u nešto su boljoj situaciji, ali jasno je da će večeras pobjeda imati dvostruku moć ko god je ostvari.

Cristiano Ronaldo je odlukom Erika ten Haga ostao na klupi, čekat će u nastavku šansu, a tokom zagrijavanja Portugalac je uočio "elitno društvo" i grupu analitičara za Sky Sports.

Tamo su bile legende Manchester Uniteda Gary Neville i Roy Keane, koje je Ronaldo pozdravio i malo proćaskao s njima, ali je u potpunosti ignorisao Jamiea Carraghera.

Ne, nije to uradio zato što je Carragher legenda Unitedovog rivala Liverpoola, već mu ne može zaboraviti neke ranije kritike. Odmah su društvene mreže počele da reaguju na video koji je već postao viralan i mnogi smatraju da je Ronaldo pošteno ponizio nekadašnjeg defanzivca Redsa.

U julu je Carragher, kada je bilo poznato da Ronaldo želi da napusti Manchester, kazao da bi njegovim odlaskom klub "prodisao".

"Ronaldo je u Unitedu uradio baš ono što sam i mislio. Zabijao je golove, ali i pogoršao momčad. Ovaj zahtjev za transfer apsolutno ubija ideju da je odbio Manchester City zbog ljubavi prema Manchester Unitedu", smatrao je proslavljeni defanzivac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United zasad odbija pustiti Ronalda jer oko njega novi menadžer Erik ten Hag gradi momčad. Ronaldo, pak, nije zadovoljan radom Uniteda u ovom prijelaznom roku i smatra da klub nije dovoljno ambiciozan.

Ostaje još devet dana do kraja prijelaznog roka, pa se ništa ne isključuje i Ronaldo bi do kraja mjeseca mogao napustiti Old Trafford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...a sta ocekivati od primitivca koji siluje djevojke i tuce autisticnu djecu...sigurno ne kulturno ponasanje...
3 22
f0restinho
Tako i treba, ovaj Carragher ima 0 trofeja i ono pljuje svakog igraca ako nije iz Liverpoola smijesno.
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi