Fabregas se želi vratiti u Arsenal, a s Emiratesa mu je stigla jasna poruka

Ističe mu ugovor u Chelseaju

Fabregas se želi vratiti u Arsenal, a s Emiratesa mu je stigla jasna poruka

Endin Čaušević

Španski fudbaler Cesc Fabregas nedavno je izjavio da nema ništa protiv povratka u Arsenal iako je ovom klubu "zabio" nož u leđa kada je odlučio potpisati za Chelsea.

Fabregas se na velikoj sceni pojavio još kao tinejdžer u dresu Arsenala, a nakon skoro deset godina u ovom klubu vratio se u Barcelonu. Ipak, španski fudbaler nije bio zadovoljan minutažom u katalonskoj ekipi i svi su vjerovali da će se ponovo vratiti u Arsenal. No, to se nije desilo, a Cesc je postao omražen na Emiratesu jer je potpisao za gradskog rivala Chelsea.

Nedavno je u izjavi za engleske medije poručio da nema ništa protiv da jednog dana ponovo zaigra za Topnike, ali teško da će se to desiti. Fabregas je svojevremeno govorio da mu je Chelsea jedan od najgorih klubova, te da nema šanse da zaigra za njih, a onda je prekršio svoje riječi na najgori način.

Španskom fudbaleru na kraju ove sezone ističe ugovor s Plavcima i bit će slobodan igrač jer na Stamford Bridgeu nemaju plan da ga zadrže. Iako se nudio Arsenalu jasno je da skoro nema nikakvih šansi da nakon svega ponovo zaigra u dresu ovog kluba što je potvrdio i trener Unai Emery.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo zainteresovani za dovođenje Cesca Fabregasa. Ono što se ovih dana piše po novinama su samo špekulacije i ništa više od toga", poručio je španski stručnjak.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti