Fabregas: Sretan sam u Londonu, ali jasno je da bih volio igrati više

Vezni igrač Chelseaja

Fabregas: Sretan sam u Londonu, ali jasno je da bih volio igrati više

Nekadašnji španski reprezentativac Cesc Fabregas očigledno nema razloga da bude zadovoljan u Chelseaju u posljednje vrijeme.

Fabregas od dolaska Maurizija Sarrija na klupu Plavaca igra vrlo malo, a u dosadašnjem dijelu sezone je dobio samo tri prilike za igru u Premiershipu.

Ipak, nešto češće zaigra u Evropa ligi pa je tako bio akter sinoćnje utakmice Chelsea - PAOK u kojoj je između ostalog upisao dvije asistencije.

Nakon utakmice je rekao da bi trebao ostati do kraja sezone u klubu, ali je najavio da bi volio igrati više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo dobru ekipu sa mnogo sjajnih igrača. Na Stamford Bridgeu sam vrlo sreta, ali očito je da svaki igrač želi igrati što više", rekao je Fabregas pa je govorio i o ugovoru u klubu.

"Nisam ni s kim pričao, ali je jasno da ako ne produžim ugovor već od januara mogu pregovarati s drugim timovima i siguran sam da će to mnoge privući. Da li ću ostati do kraja sezone? Za sada mogu reći da bih trebao", poručio je na kraju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi