Navijači su tražili, Sarri ispunio želje, a Hudson-Odoi opravdao povjerenje
Foto: Screenshot

Mladi fudbaler Chelseaja pogodio protiv PAOK-a

Navijači su tražili, Sarri ispunio želje, a Hudson-Odoi opravdao povjerenje

Chelsea je večeras ugostio ekipu PAOK-a u petom kolu grupne faze Lige prvaka, a iako su Plavci još ranije osigurali nokaut fazu nisu imali milosti prema grčkoj ekipi.

Maurizio Sarri je dao šansu nekolicini igrača koji inače nemaju preveliku minutažu, a od prve minute je, na oduševljene navijača, počeo Callum Hudson-Odoi.

Navijači konstatno traže od Sarrija da daje šanse ovom momku rođenom 2000. godine u Londonu, a danas je uspio postići i gol za seniorski tim Chelseaja.

Ovaj mladi krilni napadač je pokazao svoj talenat postigavši treći gol Chelseaja i to na majstorski način u 60. minuti susreta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi