Ponudu Chelseaja Borussia nije mogla odbiti: Pulišić od januara u Londonu
Pulišić (20) je spreman za veliki korak u karijeri i uskoro bismo ga trebali gledati u vrhunskim nogometnim mečevima koje svakog vikenda nudi Premier liga

Klubovi su navodno postigli dogovor

Ponudu Chelseaja Borussia nije mogla odbiti: Pulišić od januara u Londonu

E. Škorić

Christian Pulišić od januara najvjerovatnije seli na Otok i tamo će u ostatku sezone nastupati kao igrač Chelseaja.

Pulišić se već mjesecima dovodi u vezu sa londonskim klubom, a prema posljednjim informacijama, transfer je dogovoren i bit će ostvaren čim na snagu stupi januarski prelazni rok.

Chelsea je do sada bio najkonkretniji i The Mirror javlja da je ovaj klub dogovorio s Borussijom Dortmund transfer čija vrijednost će na kraju iznositi 70 miliona funti.

U Dortmundu su radije za to da Pulišić u Chelsea ode na kraju sezone, ali Plavci žele da Amerikanac hrvatskih korijena na Stamford Bridge dođe već početkom iduće godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetogodišnjak ulazi u zadnju godinu ugovora s Milionerima, koji su stoga i odlučili da prihvate ponudu Plavaca. Po nekima je on zamjena z Edena Hazarda, koji bi na ljeto mogao preći u Real Madrid.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi