Fajić karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH

Odlični napadač se skrasio

Fajić karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH · Zvanično

A. Čaušević

Nusmir Fajić je već neko vrijeme slobodan igrač nakon što je napustio mostarski Velež poslije sporazumnog raskida saradnje.

Fajić će i dalje igrati u Bosni i Hercegovini tačnije u Prvoj ligi FBiH gdje je u prošlosti pružao odlične partije. 

Robusni napadač će karijeru nastaviti u bihaćkom Jedinstvu nakon što je prema nezvaničnim informacijama s ovim klubom potpisao jednogodišnji ugovor. 

Fajić je u sezoni 2018/2019 bio najbolji strijelac Prve lige FBiH kada je u dresu Veleža postigao 28 golova što najbolje govori o njegovim kvalitetima. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, ovaj 33-godišnjak je bio pod Borićima minulog vikenda kada je pratio prijateljski duel Jedinstva i Krupe. Već tada se počelo špekulisati o njegovom dolasku u bihaćki klub. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ne kontam sta je s ovom budalom da igra u Federalnoj a ne sa Velezom u Premijer ligi. Nije bas ober pametan?
0 0
Zaccheroni
Sretno Fajke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi