Falcao otkrio narednu destinaciju?

Kolumbijac napušta Chelsea

Falcao otkrio narednu destinaciju?

Radamel Falcao najavio je da bi od sljedeće sezone mogao nastupati u MLS-u. 

Iskusni kolumbijski napadač svoj kvalitet nije uspio pokazati ni u Chelseaju i šanse da ostane na Stamford Brigeu su minimalne, a sve je izvjesnija da će naredna destinacija u njegovoj karijeri biti MLS liga. 

"Pratim fudbal u SAD. Imam nekoliko prijatelja sa kojima sam igrao, pa volim da pratim MLS ligu. Tamo igraju velika imena poput Pirla, Kake, Dos Santosa i mislim da liga iz godine u godinu napreduje. Ne mogu da isključim prelazak u SAD, iako bih mogao još da pokažem u Evropi", izjavio je Falcao, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada se završi sezona razmišljaju o daljim planovima. Iskustvo u Engleskoj bilo je teško, nisam igrao u kontinuitetu, iako sam želio", istakao je Falcao.

Falcao je prije dolaska u Chelsea nastupao za Manchester United, Monaco, Atletico Madrid, Porto, River Plate. Za Kolumbiju je nastupio u 63 utakmice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi