Falcao progovorio o budućnosti u Chelseaju

Kolumbijac zadovoljan u Londonu

Falcao progovorio o budućnosti u Chelseaju

Kolumbijski napadač iz redova Chelseaja Radomel Falcao proživljava veoma teške dane u karijeri.

On se veoma loše snašao otkad je 2014. godine iz Monaca prešao u Manchester United, a nešto kasnije i Chelsea.

Ove sezone ne dobija mnogo šansi za igru, a u Premiershipu je počeo samo jedan meč te je devet puta ušao sa klupe. U strijelce se upisivao samo jednom.

Ipak, on poručuje da su on i njegova porodica sretni u Londonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U posljednja dva mjeseca veoma dobro treniram i spreman sam za igru. Treba mi utakmica i željan sam ih. Ipak, u posljednje vrijeme nisam dobijao mnogo šansi, ali ću čekati svoju priliku. London je spektakularan grad. Ja i moja porodica smo veoma sretni ovdje", rekao je Falcao.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi