Falcao spašava karijeru odlaskom u MLS?

Prijatelji ga savjetuju da ode u SAD

Falcao spašava karijeru odlaskom u MLS?

Radamel Falcao se ni u Chelseaju nije uspio vratiti u pravu formu, a na Stamford Bridgeu mnogo više vremena provodi na klupi nego na terenu.

Već je izvjesno da će Kolumbijac ove zime napustiti London i pronaći novi klub, a u posljednje vrijeme se sve više govori o njegovom odlasku u MLS.

Bliski Falcaovi prijatelji Diego Valeri i Federico Higuain već godinama nastupaju za Portland, odnosno Columbus, a napadača  Chelseaja savjetuju da im se pridruži.

"Uvjeren sam da bi Falcao volio da živi u Americi i da se okuša u MLS-u. Ovdje bi mogao igrati na vrhunskom nivou i volio bih da dođe", izjavio je Valeri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radamel Falcao je od dolaska u Chelsea odigrao 11 utakmica u kojim je postigao svega jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.