Šta će biti s Pjanićem? Pojavili se snimci sa sigurnosnih kamera koje govore mnogo toga

U Gamper Cupu nije odigrao ni minut

Šta će biti s Pjanićem? Pojavili se snimci sa sigurnosnih kamera koje govore mnogo toga

Admin Čaušević

Miralem Pjanić u generalku pred novu sezonu nije dobio ni minut.

Barcelona je u meču Gamper cupa sa ubjedljivih 6:0 pobijedila Pumas, a bh. reprezentativac se našao među rijetkim igračima koji nisu dobili ni minut.

Tokom predsezone Pjanić je bio na nivou, pozitivno je šokirao i Xavija Hernandeza koji je 32-godišnjeg veznajak hvalio na sav glas.

"Pjanić? Dopao mi se. Dobro je odradio posao. Ima jedinstvenu viziju, odličan je igrač", rekao je Xavi nakon jedne od prijateljskih utakmica.

Poslije toga iz Španije su stizale vijesti o tome da Xavi potvrđuje Pjanićev ostanak te da će naš fudbaler pristati na ogromno smanjenje plate.

Ipak, nove špekulacije su počele stizati u posljednja 24 sata, tačnije nakon utakmice Gumper cupa kada se naš fudbalski as uzalud zagrijavao.

Oglasi

Internetom je počeo kružiti i snimak sa nadzornih kamera koji govori mnogo toga kada je u pitanju Pjanićeva budućnost.

Katalonski Sport je objavio snimak dolaska Falija Ramadanija na Nou Camp gdje je već počeo sastanak sa direktorom Barcelone, Mateuom Alemanyjem.

Glavna tema sastanka je svakako transfer Marcosa Alonsa iz Chelseaja. Samo je pitanje dana kada će taj transfer biti i zvanično potvrđen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga mediji u Španiji špekulišu da bi se na sastanku moglo pričati i o Pjanićevoj budućnosti koji će u slučaju opstanka biti tek peta ili šesta opcija.

Ako ostane popularni Mire će imati minutažu na kašičicu pa se ne isključuje mogućnost da ipak promijeni sredinu i vrati se u Italiju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FreshCat9
U principu, to je Pjaniceva licna stvar, stvar principa, inata, zelje, ambicije. Mislim da je Barca prvi klub u kojem se nije 'dokazao', gdje je od starta podcjenjivan. Ipak, zbog takvog odnosa prema njemu uzeo bih im svaku marku a, akp treba, i transfer bih prihvatio, ali da im oprostim, kao.sot je on po udio 40% plate - nema teorije. Pa nije njemu 18 pa da se dokazuje i gradi karijeru.
8 0
Starigrad01
Bolje da pređe negdje gdje će igrati.Bolje za njega a i za repku.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti