Fanaticosi uz Zmajeve i u dalekom Belfastu

Reprezentacija BiH će i na Windsor Parku imati odličnu podršku

Fanaticosi uz Zmajeve i u dalekom Belfastu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će sutra u Belfastu odigrati premijernu utakmicu u Ligi nacija protiv nezgodne Sjeverne Irske.

Poprište ovog duela će biti Windsor Park koji će, ne sumnjamo, biti odlično ispunjen i na kojem će domaća Sjeverna Irska imati odličnu podršku.

Ali podršku će imati i naši Zmajevi, pošto su vjerni BH Fanaticosi doputovali i u daleki Belfast kako bi bodrili izabranike Roberta Prosinečkog u Ligi nacija.

Iako je pred njima bilo zahtjevno putovanje kako bi došli do Belfasta, BH Fanaticosi će kao i uvijek zauzeti svoje mjesto na tribinama i biti dvanaesti igrač Zmajeva.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Susret Sjeverna Irska - Bosna i Hercegovina počinje sutra u 15:00 sati.

Top Komentari

Keno
Svaka cast momci
14 0
Šaraf
Nebodre oni izabranike Prosinečkog, nego reprezentaciju BiH
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi