Fantastična poruka Šerbečića pred večerašnji duel Dynama i Sarajeva

Vjeruje u svoje saigrače

Fantastična poruka Šerbečića pred večerašnji duel Dynama i Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju večeras u gostima protiv Dynamo Bresta meč drugog pretkola Lige prvaka.

Bordo tim je u prvom pretkolu izbacio ekipu Nomadsa iz Velsa, a sada ih očekuje dosta teži zadatak. Ipak, jasno je da igrači Sarajeva vjeruju da i večeras mogu slaviti i plasirati se u treće pretkolo.

Problem za Vinka Marinovića sigurno je što ne može računati na defanzivca Besima Šerbečića koji ima problema s povredom, te je ostao u Sarajevu.

No, Šerbečić se oglasio na Instagramu fantastičnom porukom za svoje saigrače i dao im je do znanja koliko vjeruje u njih.

"Zgazite ih", poručio je defanzivac Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dynamo Brest je večeras favorit prema kladionicama, ali ekipa našeg prvaka nikako nije bez šansi. Kladionica MOZZART na pobjedu Sarajeva nudi odličnu kvotu od 4.70, pa svi koji vjeruju u trijumf bordo tima potencijalno mogu dobro zaraditi. Pogledajte sve kvote za meč Dynamo - Sarajevo na MOZZART BET sajtu!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Najveci krivac za poraze protiv Zelje, ostani što duže na Koševu
7 9
bhodzic
Ja još ne mogu da vjerujem da je ovo vijest. Čitam 3.put i ibretim se
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi