10

Komentari (10)

antikomunist
Nasi treneri MORAJU imati kaluzulu o isplati barem 100 miliona dolara odsetet ako dobiju otkaz a nakon sto su repku odveli na veliko takmicenje.Ovo se Vahi vec drugi put desava!
vence
Pa i tamo ****a ko i kod nas. Cuj on mu govorio da svaku utakmicu mijenja formaciju, al ga on nije slusao. Pa koji q si ga i dovodio? Budii selektor i prešednik
Dino_
Najbolja reprezentacija Afrike i 22 mjesto na FIFA rang listi i rezultati zadovoljavajući, a nisu dobri ili vrlo dobri!? Tačno su ovi Arapi pogan žešća.
HarisADP
Nisu ovo arapi, ovo su berberi (divljaci) i jesu bas najgori.
user1647189634
Vaha ce dobro zaraditi u svakom slucaju ako dobije otkaz.. Ovi ce nastaviti sanjati da odu na prvenstvo kada im se vrate bahate zvijezde...
Zoilomas
Koja fukara majku **** a veciom svi sto ga podrzavaju
celikze
Bice kao Alzir odlazak Vahe slijedi slobodan pad u no name
FahroKonjHodzic
kad nasi hadalji neznaju lopte sutnut ondak pisi o nekom tamo lijevom maroku tuga kolko smo propali
SeoRusilac
Nadam se da će mu neko slomiti nogu pa da ne zaigra. Više je Vaha zaslužio da bude na SP nego razmaženi Hakim
Zoilomas
Vaha je njega izborio a to sta sad bude to……
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.