Veziri zadržali dragulja: Đelilbašić ostaje na Piroti

Mladi napadač nastupao već i za prvi tim

Veziri zadržali dragulja: Đelilbašić ostaje na Piroti

S. Mlaćo

NK Travnik danas je dogovorio nastavak saradnje sa jednim od najvećih talenata kluba Farisom Đelilbašićem.

Đelilbašić je bio prvi strijelac kadetske lige u prošloj sezoni i privukao je pažnju na sebe, no ostat će na Piroti.

Već je nastupao i za prvi tim Vezira, te tako sakupio dodatno iskustvo.

"NK Travnik i Faris Đelilbašić potpisom ugovora danas su potvrdili nastavak saradnje i u sezoni 2021/2022. Đelilbašić je izvrsni mladi napadač, jedan od najperspektivnijih mladih igrača u našoj zemlji, te veliko pojačanje za NK Travnik u sezoni kad klub slavi 100 godina postojanja", stoji u objavi federalnog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Đelilbašić će naredne sezone nastupati za juniore NK Travnik, a očekivalo se da se nađe i na spisku selektora juniorske reprezentacije naše zemlje Ivice Barbarića, međutim to se nije desilo.

NK Travnik i Faris Đelilbašić potpisom ugovora danas su potvrdili nastavak saradnje i u sezoni 2021/2022. Đelilbašić je...

Posted by NK Travnik on Friday, July 23, 2021

Top Komentari

Gari Garinča
Bolje bi mu bilo da je potpisao za Vrbanjušu.
2 0
Husrefbeg22
Ne znam sto ga Sarajevo ne uzima ako je tako dobar?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi