Bivši igrač Veleža opet u matičnom klubu

Danas predstavljen

Bivši igrač Veleža opet u matičnom klubu

Admin Čaušević

Prijelazni rok u regionu je u pravom zamahu i kako igrači tako i klubovi nastoje da se dogovore prije početka nove sezone. 

Faruk Bihorac je danas stavio svoj potpis na ugovor s Novim Pazarom te se tako vratio u matični klub.

Bihorac je u prvom dijelu prošle sezone nastupao za mostarski Velež, da bi zimus otišao u Srbiju, tačnije u redove drugoligaša Kabela.

Ovaj 25-godišnjak je danas predstavljen u novom klubu i jedan je od desetorice fudbalera koji su potpisali za Novi Pazar.

Osim Bihorca još su potpisali Stefan Dimić, Bojan Balaž, Miloš Ostojić, Bemnja Andrijanić, Danilo Bacanović, Lazar Mihajlović, Luka Ratković, Dejan Parađina i Nemanja Kojčić.

FK Novi Pazar potpisao je ugovore sa deset novih igrača. Prvo pojačanje Stefan Dimić (28) dolazi iz FC Balzan sa Malte,...

Posted by Fk Novi Pazar - Zvanična stranica on Tuesday, June 15, 2021
Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Bit će još pojačanja. Očekujemo da do odlaska na pripreme kompletiramo ekipu, što do sada, otkad se Novi Pazar takmiči u Superligi, nije bio slučaj. Imaćemo jednu od najmlađih ekipa u ligi, jer pravimo stabilan klub na duže staze i da se više nikada ne borimo za opstanak u Superligi."

"Takođe, do kraja ove nedelje uspešno ćemo okončati i aktivnosti vezane za UPPR i dobijanje licence za takmičenje. Novi Pazar će na taj način postati jedan od retkih klubova u zemlji koji nikome ne duguje ni jedan dinar. Moram istaći i da smo prošle sezone, sa najmanjim budžetom u ligi, uspeli da obezbedimo opstanak u situaciji kada ispada šest ekipa, što je uspeh ravan plasmanu u Evropu", rekao je potpredsednik FK Novi Pazar Uroš Kandić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Sretno Fare
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi