Hadžibegić posjetio Hamulića i obavio razgovor: "Jedan drugom smo objasnili..."

Mladi napadač je izazvao dosta komentara u proteklom periodu

Hadžibegić posjetio Hamulića i obavio razgovor: "Jedan drugom smo objasnili..."

S. Mlaćo
Selektor nogometne reprezentacije naše zemlje Faruk Hadžibegić saopštio je javnosti da je obavio razgovor sa potencijalnim bh. reprezentativcem Saidom Hamulićem (22).

O Hamuliću se mnogo pisalo u proteklom periodu, no nije dobio poziv našeg selektora za martovske akcije.

Razočarao se i 'prekrižio' Zmajeve, što je izazvalo brojne komentare.

Hadžibegić je otkrio i kako je tekao razgovor sa napadačem francuskog Toulusea.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnzxfURqeCt/?hl=en[/instagram]

“Danas sam posjetio Tuluz, gdje sam obavio razgovor sa Saidom Hamulićem. Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono sto sam podijelio i sa javnošću: "Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena"!

Oglasi

U razgovoru sa njim, nisam obećavao ništa, osim da ću pratiti njegove igre u dresu Tuluza, kao što sam radio i do sada. Od Hamulića se očekuje da se strpi i da i dalje dobro radi.

Sretan sam što smo se sreli i otvoreno razgovarali, te jedan drugom objasnili situaciju u kojoj se ja nalazim kao selektor, a on meni situaciju u kojoj je on kao igrač.

Njegova želja je ogromna i neosporna i niko nikome ne smije zamjerati, niti zamjera neke riječi, jer nam je cilj zajednički: Uspjeh reprezentacije BiH!

Od Hamulića sam dobio uvjeravanja da je zahvalan zbog prilike da razgovaramo o reprezentaciji BiH, kao sto sam i ja zahvalan njemu, sto smo obavili korektan razgovor“, istakao je bh. selektor.

"U ovoj poruci se želim zahvaliti svim Bosancima na podršci. Želim zvanično potvrditi da više nisam zainteresovan da igram za svoju zemlju u svojoj kraijeri i borit ću se za mjesto u reprezentaciji Nizozemske. Hvala na svemu. Još volim te Bosno", napisao je Hamulić nakon što je saznao da nije dobio poziv Hadžibegića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nije dugo njegova objava izdržala na Instagramu jer je odlučio da je obriše, ali glavno je pitanje šta se desilo i zbog čega ju je uopšte objavio.

Hamulić je u Francusku stigao kao veliko pojačanje, ali upisao je tek sedam nastupa. Prethodno je nastupao za Stal Mielec, DFK Dainavu, Suduvu, Botev...

Top Komentari

nakopitam
Jebbo mu hamulic sve pospisku. I njemu i vama jer vam je taj parmak dao stoju da vrsite pritisak na selektora i ostalu gamad iz saveza da govvno ubace u repku. Sjeme vam se zatrlo
2 2
Drakula
Daj hamulicu 50.000 eura i mozes bit na klupi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi