Hadžibegić otkriva karte

Zakazana press konferencija

Hadžibegić otkriva karte

S. Mlaćo, foto: T. Hebib
Selektor nogometne reprezentacije naše zemlje Faruk Hadžibegić u srijedu će objaviti spisak reprezentativaca za naredne akcije koje očekuju našu reprezentaciju.

Očekuju nas novi ispiti i sigurno javnost sa velikim zanimanjem očekuju prvi spisak Hadžibegića koji je naslijedio Ivayla Peteva kojem je ugovor istekao krajem prošle godine.

“Selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić održaće konferenciju za novinare u srijedu, 8. marta 2023. godine u 11:00 sati, u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

Hadžibegić će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za martovske utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Islandom i Slovačkom“, objavili su iz NS BiH.

Velikih promjena u odnosu na ranije spiskove neće biti, a Hadžibegić je već govorio da će biti pozvani golmani Šehić, Vasilj i Pirić, ali i novajlija Benjamin Tahirović, dok ga brinu povrede Pjanića, Duljevića, dok su pojedini sa skromnom minutažom već mjesecima...

Pozivu se nadaju i igrači iz Premijer lige koje je Hadžibegić sa svojim pomoćnicima pratio u proteklim sedmicama, a sinoć je bio na derbiju Širokog Brijega i Sarajeva u Širokom Brijegu (1:3).

Oglasi

Savez je prije par dana izdao i sapštenje za navijače, a loša vijest je da naši momci neće imati podršku u Slovačkoj.

"U prethodnim danima smo zaprimili veliki broj upita naših navijača u vezi sa kupovinom ulaznica za drugu utakmicu kvalifikacionog ciklusa za plasman na EURO 2024. godine. Ova utakmica će se odigrati u Bratislavi 26.03.2023. godine protiv reprezentacije Slovačke. Ovim putem obavještavamo javnost da je zbog incidenata na posljednjoj utakmici UEFA „Lige Nacija“ u Rumuniji, NS/FS BiH kažnjen od strane Disciplinske komisije UEFA novčanom kaznom od 10.000 EURA i zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u zvaničnim takmičenjima.

Kako je ova utakmica prva zvanična utakmica u organizaciji UEFA, neće biti organizovan sektor za gostujuće navijače, niti će biti omogućena kupovina ulaznica za gostujuće navijače putem NS/FS BiH", objavio je Nogometni savez BiH prije par dana.

NS/FS BiH obavještava javnost da je u saradnji sa bosanskohercegovačkim web-shopom za online prodaju ulaznica, Kupikartu.ba, omogućena prodaja za utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Islanda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Svi zainteresovani će svoje ulaznice moći kupiti putem zvanične platforme Kupikartu.ba za domaće utakmice „A“ reprezentacije.

Informaciju o datumu i vremenu početka prodaje ulaznica „A“ reprezentacije za utakmicu sa reprezentacijom Islanda, kao i ostalim detaljima vezanim za prodaju ulaznica putem ove platforme, NS/FS BiH će objaviti naknadno na svojoj web stranici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi