15

Komentari (15)

Bajernovac
Nabolje Enis Beslagic da preuzme zavrsio je u Bingu angazman .ko god da dodje slabo fajde tanki smo mi a velikih ambicija...
plemic
mato jožić bi bio idealno rijršenje.
zajid08
Selimbegovic. Poznaje moderan fudbal, takticki sigurno potkovan, u Regensburgu nije mogao od g*v*ana npraviti pitu, ali ih je dobro drzao jedno vrijeme.
vence
Zamoliti Susića, na koljenima, da se vrati i popraviti sto se da popraviti..jedini koji je imao muda i koji je stao na crtu i Savezu..imao je rezultate, pa ga nisu mogli otjerati.
Vrbaski
Da ne znam da trolas pomislio bih da nisi pratio repku dok su mu igraci trasirali put za Brazil.
Galacticosi
Nije problèm samo trener ,kad budu radili ljudi koji su sposobni da rade bice bolje.Treba sve to promjeniti i postaviti ljude koji su strucni za to.Nazalost sve se vrti u krug i sve vise tonemo.
Chelsea1
Dajte bilica da od nas napravi masinu
Patrice77
Bilic ili Selimbegovic.. cuj Krstajic hahah
user1678549925
Nije do trenera, Gicu treba otjerati.
Drakula
Fanatikos samo jaki na rijecima a p mrtve pred savez otic ne smiju i demolirat citav
Vrbaski
Njisam za nacionalni kljuc i politicare u NS ali takva nam je drzava, nega moze smijeniti samo NSBiH a do tada je ovakav kakav je uradio odlican posao, vise od sve i jednog tzv. patriote poput Begica i Usanovica. Doveo je Peteva koji je poslozio ekipu, uradio 8 terena i pocinje izgradnju nacionalnog stadiona. nije malo za vrlo kratko vrijeme otkad je tu. Da sarajlije imaju muda ko sto nemaju nalupali bi Colpu, Husarica i Demidzica koji su insistirali na otpustanju Peteva da bi obezbijedili mjesto svom poltronu Hadziljigavcu.
Kugla
Ovaj vlah Mladen mislim da bi bio pravo rijesenje
Sioux1921
Ko god dodje nasi ce opet da ga pljuju i psuju kao sto su peteva a sad zalimo za njim
Karanfil
Šprdnja zvana "sport" u BiH.
Drakula
Slaven Bilic ako treba birat ovi ostali vece neznalice od Hadzibegica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.