16

Komentari (16)

user1647539682
Samo neka ide bugar ne mora niko biti trener
realista1982
Nista novo Sve u krug,Iz reda Hrvatskog naroda Sliskovic (Zrinjski),Iz reda Srpskog naroda nazovi legende Iz Zvezde i Partizana,a u Bošnjaka samo Zeljo i Sarajevo imaju dobre i skolovane trenere...I JADNO I SMIJEŠNO !
GuiliDamou
Hadzibegic i Lugusic, dva dokazana dupelizca! Oboyica che da slushayu babu vicka! Prvi veliki igrach, nikakav trener, a drugi klasichni lovac u mutnom!
Mowzilla
Pa ja, kad je valjao crnogorcima, valjat ce i nama. Samo mi nije jasno otkud lizanje vec popljuvatog? Ja koliko znam on je na ratnoj nozi odkako je napustio komitet za normalizaciju. Bilo je tu teskih rijeci i tvrdnji, imao je moju punu podrsku. Sad da li ce sta pokrenuti u drugom mandatu kao trener, vidjet cemo. Neka mu se eto pruzi sansa...
Arnel925
Šta je uspio u svojoj trenerskoj karijeri ovaj Hadzibegic? Vodio neke dno dna ekipe u Francuskoj po sezonu i sad dobar za reprezentacije. Onaj Petev je za ovoga izmislio fudbal. Dobar fudbaler, ali kao trener je ispod prosjeka. Ne vidim kako ce nas on dići iz pepela. Dajem mu godinu dana kao selektoru kao i 1999 godine kad je vodio BiH.
kera_ubica
Bravo Hadžija munjo idemo jakoooo!!!!!!!
CeZenicaLik
Ma kakav kurcev Hadzibegic!Bolji je i Kodro i Bazdarevic od njega a Susic je najbolje rjesenje od ponudjenih kandidata
Lukamarinsek
Sušić je najbolji ali je problem sto on sa Dzekom nije u dobrim odnosima i zato nije izabran.
Bulle
Nidje veze. Taman je Petev kao i malo uštimo reprezentaciju, sad opet valja mijenjat sistem igre...slab je Hadzibegić, volio bih da griješim ali mislim da će ovo biti totalno pogrešno
a1ska
damir83
Toliko je bio uspješan u prvom mandatu da je dobio i drugi ? Uz duzno poštovanje zašto ne Safet Sušić ?
pjanke.sa
Brate Hadzibegic bio u prvom mandatu 6 mjeseci. Sta se s repkom moze za 6 mjeseci nije ni 10 utakmica odigrao? Hajd reci majke ti?
DOKTOR_GAZ_
Nakon NEUSPJESNOG ŠUROVANJA sa "vatrenim navijacima SARAJEVA" i pokusaja ulaska u NAŠ klub, FARUKU nije ostalo NIŠTA DRUGO, nego da bude POSLUŠNA VICINA PUDLICA..Sve ce moci, sve ce proci sto LAKTASKI LJUBITELJ "BELIH LINIJA" ZAMISLI..tako ti i treba ULIZICO..
damir83
Ma da navijam za Sarajevo, trenutno kurca od kluba. Kao da se ljudi bore da udju u Sarajevo, spustite se malo hajvani. Bijedi nias ko god se malo oznoji, evropa ni na vidiku 5 u kukuruz ligi. Dodjite sebi…
nestofino
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.