12

Komentari (12)

user1676286668
Nista ni ovaj neće napravit sve dok su idioti u savezu...riješit se studija iz repke i forsirati mlade i pravit tim za budućnost a ne da ti igraju ljudi koji gode savezu...
Mowzilla
Hajde vidjet cemo i taj optimizam, sad ce i te dvije utakmice, pa cemo po tome suditi...
Adnanos
Vidit cemo. Hamulica nemogu opostit i samo njega. A ostalo manje vise. A vidim da od toliko nepromisljeni komentara tesko se mogu vidjet oni komentari koji imaju smisla. Neki spominju Zolotica a momku je 29 godina i ranije nije bio pozivan. Sada pozivat momka nema smisla jer dok se uklopi njemu je vec 30-31. Pa ga se onda neces sale rijesit. To je samo jedan primjer. Ima ji mnogo. Sto se mene tice samo Hamulic je velika greska. Ima tu i drugi stvari koji se mogu raspravljat ali ako on misli da moze pobjedjivat i pobijedi bez neki igraca onda je to ok. Ali Hamulic ima nevjerovatan potencijal i nebi ga smijeli izgubit. Treba gledat na mladje igrace sa velikim potencijalom. Ne treba samo se samo jednom kvalifikovat i onda to je to vec spremat reprezentaciju i za buduce cikluse a za to su potrebni mladji igraci sada. Hamulica su morali pozvat umjesto Bilbije i Mesanovica i neka sjedi na klupi i mozda odigra i ti 5 minuta ako imas rezultat. Pozivanje one dvojice gore nema nikakvog smisla.
Mirza007
A tog Hamulica nema ni na spisku na danasnjoj utakmici cudno. Frajer je u 10 utakmica skupio 97 min znaci da nije dovoljno dobar za bilo kakvu reprezentaciju.
Adnanos
Koliko ti je godina? Zlatana su zvali u Svedsku dok je jos igrao u Malmeu i jos uvijek nije igrao ozbiljan fudbal. A kada je dosao u Ajax nije ni tada igrao ali su ga i tada zvali. Lewandowski nije igrao u Dortmundu kada je tek stigao iz Poljske a Hamulic je imao bolju statistiku u Poljskoj od Lewe a igrao je u mnogo losijem timu od Lewe. Belgija je pozvala 10 igraca mladji od 20 godina kada je bila smjena generacije a vecina nisu igrali za svoje klubove. Ali svi su imali ogroman potencijal. Nemogu niti imam vremena objasnjavat neke osnovne stvari.
starmac
Mislio sam da nešto zna ali sam se uvjerio da pojma nema i da je i ON jedan od onih koji ispunjavaju želje VICE i menadžera.Čuj mu priču da HAMULIĆ nije igrao u jačoj ligi i tek treba da se pokaže.Eto jest mu Jasmin Mešanović igrao u jačoj,Nemanja Bilbija je igrao u jačoj ligi.Kakav kreten moraš biti da tako nešto izvališ.
Drakula
Koga boli k za reprezentacijom. SAMO SARAJEVO repka se moze i ugasit sto se mene tice
Mirza007
Super da te ne interesuje. Posto vec godinama uzivamo u igrama Sarajeva u ligi prvaka ili nekoj Europskoj ligi.
Pastro13
Drakula
Godinama gledamo i BiH na Sp i Ep da nije bilo izbjeglica iz rata koji su karijeru vani gradili ne bi ga vidjeli ni 2014.
user1656135209
Smecar, pudlica Vicina.
Brazuka
Hahahahahshaha kakvi gluposti čovjek sve može procitat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.