Španija bruji o susretu Lewandowskog i Xavija nakon meča, bezobrazluk Poljaka sve šokirao

Nije mu to trebalo

Španija bruji o susretu Lewandowskog i Xavija nakon meča, bezobrazluk Poljaka sve šokirao

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć uz dosta muke došla do pobjede na gostovanju kod Real Sociedada, a junak je bio Ronald Araujo koji je u sudijskoj nadoknadi zabio pogodak za pobjedu. No, u centru pažnje našli su se Robert Lewandowski i Xavi Hernandez zbog zanimljivog susreta koji su imali nakon meča.

Barca je sinoć na Anoeti odigrala daleko najlošiju utakmicu u sezoni i čudno je kako Sociedad nije iskoristio silne prilike koje je imao. Junak je bio Marc-Andre ter Stegen s nekoliko nevjerovatnih odbrana i zasluženo je izabran za igrača meča.

Kada su svi očekivali da će Sociedad i bezidejna Barcelona podijeliti bodove u 94. minuti šok za domaće navijače.

Nakon centaršuta Gundogana sjajno glavom Araujo pogađa za vodstvo gostiju od 1:0, ali je sudija pokazao da je to ofsajd. No, reagovao je VAR iz kojeg je potvrđeno da je sve čisto, te je nastao muk na Anoeti kada je priznat Barcelonin pogodak.

Taj gol je donio Barci tri boda iako pobjedu nisu zaslužili čega je svjestan bio i Xavi koji je to priznao nakon utakmice.

Oglasi

Xavi je kao i uvijek sačekao ispred svlačionice igrače kako bi im čestitao na pobjedi, a o jednom detalju svi govore. Naime, susret Lewandowskog i Xavija je glavna tema jer je Poljak samo prošao pored trenera Barce.

Lewa je bio vidno nezadovoljan što je morao van igre već u 56. minuti iako nije odigrao Bog zna kakav meč. Da je Xaviju zamjerio što ga je izveo iz igre ovaj video je najbolje pokazao.

[twitter]https://twitter.com/AtonitocuLe/status/1720947441971732663[/twitter]

Sigurno je da Xavi neće ostati dužan Lewandowskom koji ga je tako hladnokrvno izignorisao i nije mu čak ni pružio ruku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Barcelone kritikuju Lewandowskog zbog takvog poteza i jasno je da su stali na Xavijevu stranu, te da su i oni saglasni da Poljak sinoć nije bio na svom nivou i da nema osnova zbog kojeg bi se ljutio što ga je Xavi izveo s terena.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Sta ocekivati od igraca i kluba bez duse. Kriminalci , Negreirine kujice. Sinoc su navijaci Socidada vise puta skandirali Negreiri. Izbjegavaju ih svi, ne dolaze na gostovanja u barcelonu. Sve jednom dodje na naplatu.
2 3
Culer
Pa pozdravili su se. Ne kontam. Uvijek neka drama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi