Nevjerovatna pobjeda Rangersa: Gosti poniženi i posramljeni!

Dileme o pobjedniku riješene veoma rano

Nevjerovatna pobjeda Rangersa: Gosti poniženi i posramljeni!

S. Mlaćo

Pomalo nevjerovatnu pobjedu upisao je danas Glasgow Rangers na svom terenu protiv Hamiltona u okviru 14. kola Premiershipa Škotske.

Domaći tim je slavio sa čak 8:0.

Nakon prvog dijela bilo je 4:0 za izabranike Stevena Gerrarda i bilo je jasno da će upisati sigurna tri boda. Dva puta je pogodio Aribo, te po jednom Roofe i Arfield.

U nastavku su se u listu strijelaca upisali Roofe, Barker, te dva puta Tavernier.

Bila je to prava fudbalska lekcija Glasgowa koja mu je donijela ostanak na liderskoj poziciji sa 38 osvojenih bodova, dok Celtic ima 29 i dvije utakmice manje.

Hamilton je zakucan za dno i ima samo sedam osvojenih bodova.

Top Komentari

Penderinos
Mislim da je ovo konacno rangersova godina, uvijek sam za njih navijao, ali nisam vjerovao da ce tako brzo stati na noge
2 2
Samo_nebo_je_granica
Koliko je zavrsilo na kraju...treba da nabrajamo strijelce u texu ili je lakse napisati rezultat...bem ti novinarstvo!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi