Novi klub u igri za Vukotića: Ništa od Sarajeva, ništa od Njemačke?

Uzbudljivo ljeto za bivšeg fudbalera Krupe

Novi klub u igri za Vukotića: Ništa od Sarajeva, ništa od Njemačke?

Haris Zilić

Defanzivac Aleksandar Vukotvić (27) bio je glavna tema početkom mjeseca juna. Govorilo se o njegovom transfer u redove FK Sarajevo.

Iako je sve bilo dogovoreno sa Sarajevom, Vukotić se prema nezvaničnim informacijama u posljednji čas predomislio.

Vukotić je dobio ponude od njemačkih klubova Wedrera i Furtha, ali kako stvari stoje neće ni tamo.

Nevjerovatni preokreti u karijeri bivšeg igrača FK Krupa.

Rumunjski mediji pišu da je Vukotić ponuđen ekipi FCSB aktuelnim viceprvacima Rumunije, odnosno ekipi koja je bivši prvak Evrope.

Oglasi

Riječ je zapravo o bivšoj Steaui koja je zbog administrativnih problema promijenila ime, ali sačuvala trofeje i uspjehe slavnog tima iz Bukurešta.

Prije par dana pojavila se informacija da bi Vukotić mogao i u redove Wehena koji je u baražu za ulazak u njemačku Cvajtu eliminisao Arminiu Bielefeld.

Vukotić je posljednji angažman imao u Belgiji, tačnije u SK Beverenu. Pružao je kvalitetne partije, te je stigao poziv sa Koševa.

Već ranije je bio u kontaktu sa čelnicima FK Sarajevo, no nije potpisao jer Sarajevo tada nije željelo da plati odgovarajuće obeštećenje.

Činilo se da iz drugog pokušaja stiže na Koševo, ali i sada je izgleda sve propalo.

Zanimljivo će svakao biti ovo ljeto što se tiče Vukotića. Još uvijek se ne zna gdje nastavlja karijeru, a iz dana u dana stižu nove informacije.

Top Komentari

user1680563303
Ma on je tegeltijna bobma....U borac dolazi.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi