20

Komentari (20)

Gari Garinča
Željinu gerijatriju što prije rastjerati.
user1633
Joj želje karanane
user1633
Sve to treba pretjerati
Baboisback
Penal za vicine......ko bi se tome nadao???
Hamid
Penal pogodjen, jos crveni karton i dobitak na kladionici
Zaccheroni
Forza i samo forza velez
Borac je postao penal ekipa, koliko je dosada penala u ovoj sezoni dosudjeno u korisat Borca, da li neko zna, mislim da je Borac prvi na listi po broju penala.
Mazi
Prvi velež po penalima
mido1921
Morao je da čeka 88 minuta da neko padne u šesnaest. Ja napadača borca jesu Debili.
yugopo
Rođeni molim Vas napraviti online peticije da se kazni ovaj sudija ili bilo šta da Vas podržimo !!
RodjeniRA81
HAHAHAHAHAHAHAH sta kaze cigo i on je za VAR HAHAHAHAHAHAHAHA
Neddim1
Bila je ruka na ramenu, nepotrebno. Gurnuo ga je, ali da li je dovoljno za penal, mislim da nije. Medjutim svjesni smo svi da je tako nesto dovoljno da se dosudi Borcu. Nazalost duboko je Vico u savezu sa svojim ljudima, ovo traje vise od 3 godine. Navijaci Zelje to najbolje znaju.
Lafac
Nije sporna ruka,stao mu je na nogu, pogledaj snimak
1601834469
Nagazio ga je to je u pitanju... penal ko planina...
Benzema1312
Aj nedime sta pricas ti curane jedan samo ime nedim nekako kontam da si bas glup sta ti imas mislit penal cist ko suza. Sudjenje na nivou :)
Neddim1
@Benzema1312 Miran Stojane, evo ti banana.
Rodjeni1985
Lopta lagano izlazi a Radovic nespretno gazi na nogu! Ovo je penal, razumjem sve, i meni je krivo, mogli smo do 3 vazna boda.
starmac
Borcu je sviro preko 10 faula na 30 i 40 m od gola Veleža a Veležu nije dao primirisat golu Borca.Svaki faul u korist Veleža je daleko od gola Borca.Pa pogledaj te opet utakmicu.Pa jedva je dočeko da svira penal.Nemogu samo svatit da nismo mogli još 5 min izdrzat da neidemo u kontakt jer se to čekalo.Ali šta je tu je.Dokazali smo da ćemo napuniti stadion u budućnosti.Kapacitet 15 000 taman.
velez mo
Feđa majstore tebi kapa do poda,i sad cuda cinis,sta bi bilo da ti je jos 3-4 igraca na deficitarnim pozicijama podero bi ligu ko seljak oslobođenje,iduce godine mogu misliti sta ces raditi,BRAVO MAJSTORE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.