Feđa Dudić pred historijom!
Radnički igra historijsku sezonu

Održan žrijeb Kupa Srbije

Feđa Dudić pred historijom!

Midhat Šljivak

Fenomenalni bh. stručnjak Feđa Dudić pravi fenomenalne rezultate s Radničkim iz Kragujevca. U prvenstvu se ovaj tim bori za izlazak na evropsku scenu, a igrat će i polufinale Kupa Srbije gdje je danas njegov tim saznao rivala.

Radnički 1923 iz Kragujevca predvođen Feđom Dudićem pravi historijske rezultate u srpskom fudbalu, a novi veliki rezultat mogao bi doći već naredne sedmice kada će pokušati izboriti finale Kupa.

Fudbalski savez Srbije danas je održao žrijeb polufinalnih parova. Radnički 1923 za protivnika je dobio ekipu Vojvodine i meč će se 24. aprila igrati u Kragujevcu.

To će definitivno biti velika šansa za Feđu Dudića i ekipu da dođu do historijskog finala Kupa. Plasman u polufinale dosad je najveći klupski uspjeh, a sada bi se mogli boriti za trofej.

Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Partizan. Tako će u samo četiri dana beogradski velikani odigrati dva velika derbija jer će četiri dana ranije odigrati i prvenstveni duel.

Oglasi

Treba napomenuti da se u polufinalu Kupa Srbije igra jedna utakmica i da se u slučaju neriješenog rezultata odmah izvode penali.

Radnički 1923 je hit prvenstva

Feđa Dudić je preuzeo tim iz Kragujevca kada je ovaj tim bio zakucan za dno tabele. Uslijedili su rezultati kakvi se ne pamte u ovom gradu.

Tim bh. stručnjaka igra vrhunski, atraktivno i za gol više, a takva igra donijela je i rezultate.

Trenutno je Radnički na petoj poziciji tabele s osvojenih 50 bodova. Isti broj bodova ima i njihov rival u Kupu, ekipa Vojvodine i između njih se vodi bitka za Evropu.

Definitivno Dudić radi velike rezultate s Radničkim i sada ima priliku napraviti najveći rezultat u historiji kluba.

Podsjetimo, on je s ekipom Veleža osvojio Kup Bosne i Hercegovine. Napravio je sličnu priču kao i s Radničkim.

Top Komentari

Alenizmostara
Velik si Feđa Dudiću, jako velik !! Vole te Rođeni !
2 0
BosanskaSvedska
Bas protiv voje iz vojvodine,nece vam ni traktor pomoci protiv Fede!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi